Huwelijk

Vertrouw uw feest aan dé huwelijkstraiteur bij uitstek toe: wij zorgen voor alles

Onze huwelijkstraiteurdienst bekommert zich om veel meer dan alleen maar uw huwelijksdiner.

Uw trouwdatum is vastgelegd en u bedenkt het ene na het andere idee?

De organisatie van een huwelijk improviseer je niet: vertrouw op Traiteur Paulus en geniet met volle teugen zonder praktische zorgen!

Onze traiteurdienstenUw huwelijkstraiteur staat u bij vanaf de keuze van de zaal

Een huwelijk improviseer je nu eenmaal niet. Daarom staat Traiteur Paulus u van het begin tot het einde bij. Hij stelt u een ruime keuze aan trouwzalen voor (romantische kastelen of moderne zalen) en stelt voor uw huwelijksdiner een menu samen dat al uw genodigden in vervoering zal brengen.

Afgezien van het culinaire aspect bekommert uw traiteur zich ook over de praktische kant van uw trouwfeest (decoratie van de zaal, animatie tijdens het diner enz.)

Traiteur Paulus neemt niet alleen het culinaire aspect van uw huwelijk in handen, maar adviseert u ook over de tafeldecoratie, de tijdsindeling op uw huwelijksdag, de keuze aan formules voor het verloop van uw huwelijksdiner ...

Of u nu een groots opgezet of minder exclusief trouwfeest wenst, huwelijkstraiteur Paulus lost al uw verwachtingen in met een verfijnde keuken en een knowhow van hoogstaande kwaliteit.

Doe een beroep op Traiteur Paulus om van uw droomhuwelijk werkelijkheid te maken en geniet met volle teugen van de mooiste dag van uw leven.

Vraag een gratis offerte

Ontvang een offerte voor uw catering services ! Vul dit formulier in, en wij contacteren u binnen de 24 werkuren.

 
 
 
 
(* = Deze velden zijn verplicht)