Bedrijfsrecepties

Bedrijfsfeestjes of -cocktails: kies Traiteur Paulus voor een memorabele receptie

Traiteur Paulus dankt zijn reputatie niet alleen aan huwelijksfeesten, maar ook aan bedrijfsrecepties. Heel wat bedrijven doen een beroep op Traiteur Paulus om hun personeelsfeestjes, jaarlijkse evenementen, zakendiners ... te organiseren.

Onze traiteurdienstenVan zakencocktails over bedrijfsrecepties of personeelsfeestjes tot walking dinners

Du cocktail d’affaires au walking dinner en passant par la réception d’entreprise ou la fête de personnelEen bedrijfsevenement (bedrijfsreceptie, zakendiner) weerspiegelt uw merkimago. Het is dus belangrijk dat u niets aan het toeval overlaat. Daarom hebt u de hulp van een eersteklastraiteur nodig om een evenement te organiseren volgens de laatste nieuwe trends en zonder uw budget te overschrijden.

Bent u verantwoordelijk voor de organisatie van een banket voor uw bedrijf? Traiteur Paulus helpt u de juiste keuzes te maken op het vlak van de zaal, het menu ...

Tot 2000 couverts zorgt Traiteur Paulus voor alles

Traiteur Paulus heeft ruime ervaring verworven in de organisatie van bedrijfsfeestjes en -recepties. Dankzij zijn onberispelijke logistieke gevoel staat het team van Traiteur Paulus in voor het welslagen van uw bedrijfsreceptie van maximaal 2000 couverts!

Vraag een gratis offerte

Ontvang een offerte voor uw catering services ! Vul dit formulier in, en wij contacteren u binnen de 24 werkuren.

 
 
 
 
(* = Deze velden zijn verplicht)